Kruzzel Dřevěná kuchyňská linka 22112

20 %
. . . DŘEVĚNÁ KUCHYNĚ XXL + ZVUKY + SVĚTLO + PŘÍSLUŠENSTVÍ. . . Zvuk a osvětlení - Velká kuchyňka je vybavena LED světlem, které lze umístit pod skříňku, do skříňky nebo do...
2 569 Kč
Doprava 99 Kč,Do týdne
Doporučená nabídka MůjAndílek.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do týdne • 1 varianta99 Kč96 % • 3 153 recenzíDalší informace

Popis produktu

. . . DŘEVĚNÁ KUCHYNĚ XXL + ZVUKY + SVĚTLO + PŘÍSLUŠENSTVÍ. . . Zvuk a osvětlení - Velká kuchyňka je vybavena LED světlem, které lze umístit pod skříňku, do skříňky nebo do...

Parametry produktu

Výrobce

Recenze

  • , zakoupeno v MůjAndílek.cz

    Nedoporučuje produkt

    20 %
    • Kuchyně není kompletní.
    • Chybě 2 X dveře.....

Parametry produktu

Výrobce

Popis produktu

. . .

DŘEVĚNÁ KUCHYNĚ XXL + ZVUKY + SVĚTLO + PŘÍSLUŠENSTVÍ. . .

Zvuk a osvětlení - Velká kuchyňka je vybavena LED světlem, které lze umístit pod skříňku, do skříňky nebo do trouby - volba je na vás! Světlo dodá vašemu dítěti pocit, že je ve skutečné kuchyni, což je ještě větší efekt, když je v místnosti již tma, a světlo umožní vašemu dítěti připravit večeři pro své panenky, medvídka nebo rodiče. Navíc hořáky v kuchyňce jsou osvětlené, vydávají zvuk při vaření a při přepínání voličů cvakají! Vaše dítě bude nadšené - kuchyňka mu umožní hodiny zábavy.

Příslušenství pro kuchaře je součástí balení zdarma! - sada obsahuje zástěru, kuchařskou čepici, 3 lžíce, hrnec, pánev a poklici. Kuchařská výbava byla vyrobena z měkké tkaniny, což rozhodně zvyšuje její pohodlí. Pěkný střih, estetické lemy a bílá barva přispívají k vizuální atraktivitě oblečku. Dřez v kuchařce je odnímatelný, dítě/rodič ho může po hře naplnit vodou a umýt nádobí..

TŘÍDĚNÍ - vařič byl vyroben z vysoce kvalitního dřeva, což výrazně ovlivňuje délku jeho používání a bezpečnost a zdraví těch nejmenších. Jedná se o nadčasový návrh, který potěší každého prcka. Díky svému klasickému vzhledu se vždy těšil velké úctě. Výjimečně pečlivé zpracování spolu s estetickým provedením a důrazem na nejmenší detaily dodává vařiči přidanou hodnotu a je příjemný na pohled. Kuchyňská linka může úspěšně plnit i dekorativní funkci a může být ozdobou dětského pokoje..

PODPORUJE ROZVOJ DÍTĚTE - hraní rolí poskytuje nejen zábavu, ale také rozvíjí představivost a podněcuje kreativní myšlení, učí spolupráci ve skupině a zlepšuje sociálně-integrační dovednosti. Zvyšuje manuální a herecké dovednosti a může inspirovat a přispět k úspěchu budoucího kuchaře..

SPECIFIKACE - věk dítěte: . .

SPECIFIKACE

  • Věk dítěte: 3+
  • materiál: dřevo.
  • Napájení lampy: baterie 3xAAA (není součástí dodávky).

98x92,5x30cm. hmotnost kuchyně: 18,5 kg. 19,5 kg.

Ve stavebnici kuchyňská linka telefon se sluchátkem

Lampička GRATIS.

Kuchařská čepice GRATIS. zástěra GRATIS. 3 lžíce GRATIS. gar, pánev, pokličkaGRATIS.

Děti jsou od přírody zvědavé na svět a rády napodobují ostatní. Učí se pozorováním a hrou. Dřevěná kuchyňka je fantastický způsob, jak mohou batolata atraktivně trávit čas, Přípravou pokrmů se mohou cítit jako dospělí. Výrobek má vzdělávací funkci a je skvělým nápadem, jak zahnat nudu, zejména když je venku špatné počasí..

Multifunkční velká kuchyňka zaručuje hodiny zábavy. Rozsáhlý kus nábytku s pracovní deskou, policemi, skříňkami, hořáky, dřezem s kohoutkem, mikrovlnnou troubou, troubou a velkou lednicí umožňuje mimořádně zajímavou, vynikající hru. Pohyblivé prvky v podobě otevíracích dvířek, odnímatelného dřezu a knoflíků, které se zacvakávají, dodávají další rozmanitost. Chladnička má imitaci dávkovače vody. Souprava je vybavena nezbytnými dřevěnými kuchyňskými doplňky a také hrnci a telefonem se sluchátkem. Výrobek se vyznačuje výjimečně atraktivním designem. Pečlivé zpracování spolu s estetickou povrchovou úpravou s důrazem na nejmenší detaily přináší přidanou hodnotu a je příjemné na pohled. Díky bílé elegantní barvě a ozdobným nožičkám se kuchyňka stane krásnou dekorací dětského pokoje.

Výrobek je vyroben z odolného dřeva. Použitý materiál má pozitivní vliv na trvanlivost a délku používání, stejně jako na bezpečnost a zdraví těch nejmenších.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

0zákazníků doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
20 %
průměr z 1 hodnocení
5
0 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
1 ×
  • , zakoupeno v MůjAndílek.cz

    Nedoporučuje produkt

    20 %
    • Kuchyně není kompletní.
    • Chybě 2 X dveře.....
{"Oblíbené kategorie":[["Střešní krytiny","https://stresni-krytiny.heureka.cz/"],["Nástavce pro elektrické manikúry a pedikúry","https://nastavce-elektricke-manikury-pedikury.heureka.cz/"],["Vchodové stříšky","https://vchodove-strisky.heureka.cz/"],["Mačky a nesmeky","https://macky-a-nesmeky.heureka.cz/"],["Měřiče tloušťky laku","https://merice-tloustky-laku.heureka.cz/"],["Zrnkové zelené kávy","https://zrnkova-kava.heureka.cz/f:36586:1/"],["Chlapecké sněhule","https://detske-snehule.heureka.cz/f:33149:43340774/"],["Extrudované polystyreny","https://polystyreny.heureka.cz/f:16617:767715/"],["Pánské jogger tepláky","https://panske-teplaky.heureka.cz/f:31350:42684022/"],["Rybářská trička","https://rybarska-tricka-svetry-mikiny.heureka.cz/f:24988:23209410/"]],"Vybrané značky":[["Dětské kuchyňky FunPlay","https://detske-kuchynky.heureka.cz/f:14443:41201419/"],["Dětské kuchyňky Playtive Junior","https://detske-kuchynky.heureka.cz/f:14443:23493696/"],["Dětské kuchyňky Jokomisiada","https://detske-kuchynky.heureka.cz/f:14443:23087707/"],["Dětské kuchyňky PolarB","https://detske-kuchynky.heureka.cz/f:14443:41264740/"],["Dětské kuchyňky ČistéDřevo","https://detske-kuchynky.heureka.cz/f:14443:23588414/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat chytré hodinky? (aktualizováno 2024)","https://chytre-hodinky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-chytre-hodinky-2/"],["Jak vybrat doplňky na airsoft?","https://doplnky-airsoftove-vystroje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-doplnky-na-airsoft/"],["Jak vybrat parní čistič?","https://parni-cistice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-parni-cistic/"]],"Vybrané produkty":[["Marimex 11105969","https://solne-lampy.heureka.cz/marimex-11105969/"],["Panasonic Eneloop Charger BQ-CC55 + 4 x R6/AA Eneloop PRO 2500mAh BK-3HCDE K-KJ55HCD40E","https://klasicke-nabijecky.heureka.cz/panasonic-eneloop-charger-bq-cc55-plus-4-x-r6-aa-eneloop-pro-2500mah-bk-3hcde-k-kj55hcd40e/"],["Tamahoo SK78 2 m 2","https://hrazdy-a-lana-na-wakeboarding.heureka.cz/tamahoo-sk78-2-m-2/"],["Nitro elektro Sunway čtyřkolka Madox 1000W Exclusive červená","https://elektricka-vozitka.heureka.cz/nitro-elektro-sunway-ctyrkolka-madox-1000w-exclusive-cervena/"],["Umarex Walther P99 DAO černá elektrická","https://elektricke-airsoftove-zbrane.heureka.cz/umarex-walther-p99-dao-cerna-elektricka/"],["T-Mobile SIM karta 10,- Kč kredit","https://sim-karty.heureka.cz/t-mobile-sim-karta-10-kc-kredit/"],["Pioneer MVH-S320BT","https://autoradia.heureka.cz/pioneer-mvh-s320bt/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}