Nejnovější recenze ze sekce Dětské kuchyňky
Super pro. Malé. Kuchaře a kuchařky
- Bezkonkurenční kuchyňka, krásné provedení, hodně hracích prvků. Dcera ji miluje.
- dobrý návod, , šroubky a kolíky krásně rozděleny v průhledných mističkách a opět dobře označené. Všechno, co je potřeba k montáži je součást balení, včetně náhradních spojovacích prvků.
- vše dobře označeno
- šroubky a kolíky krásně rozděleny v průhledných mističkách
- vše, co je potřeba k montáži je součást balení, včetně náhradních spojovacích prvků.
- malá odkladová plocha pro vaření, ale ta může vzniknout při ponechání jen 2 plotýnek místo 4.
Po dlouhé době kvalitně vyrobená stavebnice. Dobrý návod, jednotlivé díly dobře označeny, šroubky a kolíky krásně rozděleny v průhledných mističkách a opět dobře označené. Všechno, co je potřeba k montáži je součást balení, včetně náhradních spojovacích prvků.
- velká spokojenost
Překvapilo mě, jak kvalitně je kuchyňka udělaná. Vše hezky pasovalo, podle návodu jednoduše sestavitelná, zdá se být bytelná, hezké detaily. za tu cenu jsem velmi spokojená.
- Moc pěkné, vše super.
- skladnost
- kvalita
- Určitě doporučuji. Velice pevná židlička, která snese i větší zátěž.
- Krásná kuchyňka s pěknou výbavou
dětskou kuchyňku mohu doporučit
dřevěná,velmi krásné provedení, splŇuje požadavky pro malé hospodyňky. Výška odpovídá pro děti do 1 m. /3 roky
Kuchyňka je krásná, hezky se sestavuje, pára, voda, sporák se zvuky, a hrací panel, no bezva! Je to sice trošku nízko pro dvou a půl leté dítě, ale dá se to podložit.. velikost super, naše holčička je maximálně spokojená! Děkujeme!
Ve skutečnosti je hezčí než na obrázku..
Krásná kuchyňka. Za tu cenu top!!!
Jen by mohla být krapet vyšší.
Hezká
Koupila jsem kuchyňku pro vnučky - spokojenost a nadšení byly obrovské. Za tu radost dětí to vše stojí, díky.
- Multifunkcni kuchynka
- Zakldni nadobi a obracecky jako na obrazku
- Dvirka hodne bouchaji, neni na magnet, ale plastive uchyty
- Bila barva
- Mohly by byt policky v lednici
Pekna kuchynka za dobrou cenu, poridila bych znovu. deti si s ni velmi vyhraji a hned byly nadsene z telefonu, mikrovlnky i nadobi.
výhodné
- Skladná, dá se složit.
- dřevo s minimem plastů
- magnetky (dveře opravdu drží)
- tyč s háčky na pověšení nádobí
- funkční sporák (tedy jen světelně, ne teplotně :) )
- násady na nohy, které se dají přízpůsobit výšce dítěte
- některé díly se špatně montují
Pěkná dětská kuchyňka ze dřeva, s relativně jednoduchou montáží. Dost velké plus je, že kuchyňa roste i s dítetem, a to díky plastovým násadám na nohy (kuchyňky). Různé zpsůoby jejich nasazení (či nenasazení) mění výšku. Plusem je světelný efekt sporáku a imitace kohoutku. Dřez i varná deska se dají vytáhnout. Oceňuji také tyč s háčky pro zavěšení nádobí či pomůcek na vaření. Dětské nádobíčko se ostatně dá dokoupit (jmenuje se to stejně jako kuchyňka). Do mínusu jsem dal špatnou montíž některých dílů, kde hlavně o jeden plastový díl, který je nutno namontovat a který se opravdu špatně drží. Celkově se mi produkt líbí a doporučuji ho ostatním.