Nejnovější recenze ze sekce Dětské kuchyňky
- Bohaté příslušenství
Poškrábání , modré fleky na bílé kuchyňce nevypadají hezky. Má to být dárek pro dceru k narozeninám
hezká, bytelná, děti jsou z ní nadšené
- Krásná kuchyňka za rozumnou cenu
- Ozvučení a osvětlení, kterou malou kuchařku nadchlo
- Zvládly jsme sestavit bez problémů v klidu během 2,5hodin - jen matka s dvouletou dcerkou
- Stabilní.
- Mikrovlnka by mohla být taky ozvučená, ale to už by byla kuchyňka příliš dokonalá
Určitě doporučuji. Kvalitní a doufám, že pár let vydrží.
Moc pěkné.
- dobrá cena
Už jsem vyplnil jednou
děti si skvěle vyhrají, jednoduché na sestavení
- Drevo
- Pekna barevna kombinace
Co se kvality tyce, jsem trochu zklamana. Drevo bylo na mistech kruple, nekde i trisky .. chtelo by to vice obrousit. Natrene casti byli semtam popraskane. Plastove prvky na me nepusobi tak kvalitne.
Kuchynka sama o sobe by nebyla spatna ale ja osobne bych ocenila vetsi / hlubsi drez a trochu vetsi plochu vedle nej.
Priste bych volila jiny produkt.
- Perfektně označené díly a šroubky
Hezká růžová kuchyňka pro holčičky.
Tato mini kuchyňka je skvělá i do malých prostor, je jednoduchá, praktická a přitom je s ní plno zábavy.
Kuchyňku jsem koupila, protože jsem hezčí neviděla, proto jsem byla při rozbalovaní překvapená, jak je kuchyňka hezká. Schází jí ale úložný prostor, nálepky nemají české názvy.
Smoby 311003 elektronicka kuchyňka TEFAL STUDIO červeno-bílá so sodovkou a opečenými potravinami zvuková + 27 doplňků 100 cm
- kuchyňka splnila očekávání, vnučka i vnouček se od ní nehli
- Spousta doplňků.
kvalitní výrobek
- Opravdu nadherna kuchynka, kvalitni drevo, jen jak se tu doporucuje musi se necim pretrit , pro ochranu. Vypada super. Dcera si hraje s kridou, vari a I s vodou. Verim ze je to hracka na par let .
- pro deti tohotu veku vyborna zabava
- Kvalitní zboží
- dcera je nadšená
- pěkné malování
- bezpečná
- cena je vyšší
Bohužel došla poškozená - naštípnutá deska, vraceli jsme.
Dřevěný materiál dost tenký, asi odpovídá ceně.
Vypadá dobře, vnoučata byla nadšená
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »